Phone: bij elk telefoontje alle klantgegevens inzichtelijk

Heeſt u een VoIP centrale met CTI client mogelijkheid? En wilt u van elke klant de Autoline gegevens bij de hand hebben als deze belt? Dan heeſt Adimit met Phone het
juiste product voor u. Deze browser applicatie presenteert meteen en automatisch alle gegevens van een beller op uw beeldscherm.

Bespaart tijd

Phone bespaart tijd. U hoeft namelijk zelf niet meer te zoeken op naam of kenteken, want dat doet dit slimme programma voor u.

Duidelijk overzicht

Phone laat in duidelijke overzichten de gegevens van uw klant zien, zijn laatste activiteiten, zijn voertuig(en), facturen, orders en offertes. U kunt de facturen, ook die
van vandaag, versturen via e-mail, met iDeal links of iDeal links via SMS. Diverse grafieken maken de data nog verder inzichtelijk.

Hoe werkt Phone?

Phone is een applicatie die op een kleine server of virtuele omgeving draait en dagelijks al uw klantgegevens verwerkt tot een overzichtelijke interne webpagina.
Door de integratie met uw VoIP telefooncentrale kunnen wij voor elk bekend telefoonnummer de passende gegevens weergeven.

Wat heeft u nodig?

Phone kan op elke werkplek of server omgeving waar een browser beschikbaar is gebruikt worden. Het enige wat verder noodzakelijk is als u de telefoon integratie
wenst te gebruiken, is de CTI client soſtware. Met deze soſtware kan een trigger gecreëerd kan worden om Phone op te starten.

U kunt Phone echter ook gebruiken zonder telefoon integratie. Hierdoor kan elke gebruiker binnen uw vestiging gebruik maken van de applicatie!

Geschikte VoIP Centrales

Elke VoIP telefooncentrale die mogelijkheid biedt voor CTI met triggers kan gebruikt worden in combinatie met Phone.

Met de volgende VoIP centrales hebben we al succesvol koppelingen gerealiseerd :

  • 3CX
  • Asterisk
  • HipIn
  • KPN één
  • MiCloud Business (Mitel)
  • SamsungXchange
  • Xelion
  • ………….

Staat uw VoIP Centrale er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij zoeken dat graag voor u uit.

 

“Dit is een voorbeeld van een product wat meteen toegevoegde waarde heeft. Onze receptionisten waren direct enorm enthousiast vanwege de tijdwinst die deze applicatie oplevert, een absolute aanrader!” 

P.D.L. (Peter) van Oeveren

Financieel directeur, Auto van der Burgh

 

Contact

Telefonisch contact

Heeft u nog vragen over dit product? Bellen kan natuurlijk ook! 

 

085-7820191